top of page

Het grappigste Sinterklaasboekje ter wereld van Marianne Busser en Ron Schröder


Dit boek bevat twaalf grappige, korte verhalen op rijm die gaan over gekke dingen die gebeurd zijn met Sinterklaas of met zijn pieten. Leuke originele insteek! Sint die per ongeluk andersom op zijn paard zit, een pietje dat alle zelfgebakken pepernoten opeet, inpakpiet die alles wat hij ziet, inpakt (zelfs de staf, de bril en mijter van Sint; kun jij ze vinden?) en cadeautjes die bij de verkeerde personen aankomen (welk cadeautje is voor wie?). Heerlijk voor te lezen door het fijne ritme en het feit dat het korte duidelijke versjes zijn die voorzien zijn van veel kleurrijke, speelse illustraties van Mayon Middeljans.

De afwisselende, speelse en vrolijke illustraties maken het voorlezen tot een feest. Bij het voorlezen van deze versjes ben je verzekerd van plezier en lachende kinderen!


Of het nu echt het grappigste Sinterklaasboekje ter wereld is, moet je zelf gaan ontdekken, maar grappig is het wel (kijk alleen maar naar de leuke illustraties). Een ding is wel duidelijk: je mag dit boek gerust een 'boek' noemen...

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page