top of page

Sinterklaasliedjes van Mark Janssen


Wat een prachtig boek! De kinderen in het boek nemen je mee op reis en op elke bladzijde kun je op ontdekkingstocht én je kunt tegelijkertijd de welbekende sinterklaasliedjes mee zingen. Als je even niet meer weet hoe die liedjes gaan, kun je op Spotify de liedjes luisteren. Natuurlijk zijn de meeste liedjes wel bekend, maar de illustraties erbij maken de hele setting compleet anders. Je waant je in de decembersferen waarin je het verhaal van zeven kinderen en een hond steeds beter kunt ontdekken. Er gebeurt ontzettend veel, ook een aantal mysterieuze dingen... Aan het eind van het verhaal weet je waar ze naar op zoek zijn, want dat ze op zoek zijn naar iets, dat spat wel van de bladzijden af.


Ondertussen kun je je vergapen aan de prachtige illustraties en de prachtige typerende plekjes in Nederland. Een mooi boek om kennis te maken met gebruiken zoals wij die kennen in Nederland rond Sinterklaas en je leert mooie plekjes van Nederland kennen.


Je kunt uren bladeren en kijken naar alle details. En bijzonder: er is geen echte piet en geen echte sint te ontdekken en toch is het een echt Sinterklaasverhaal!


Een bijzonder goeie tip ter voorbereiding op Sinterklaas...voor je het weet is het zover!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page